Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 0



Atklāta izstāde RIGA FOOD 2013. Iepazīsties ar pasākumu programmu

Pasākumu programma

4. septembris

11.00–12.00 Izstādes “Riga Food 2013” oficiālā atklāšanas ceremonija un augstas kvalitātes pārtikas produktu konkursu uzvarētāju apbalvošana
Semināru zāle Nr. 3, halles Nr. 2 balkons

11.00–14.00 Konkurss "Latvijas gada konditors 2013"
Halle Nr. 1

14.00 „Nordic Sugar” seminārs „Cukura tirgus Eiropā – nākamais posms”
Semināru zāle Nr. 3, halles Nr. 2 balkons

14.00–17.00 Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas un Pārtikas produktu kvalitātes klastera zināšanu pārneses seminārs "Pārtikas produktu kvalitāte un konkurētspēja"
Konferenču zāle Nr. 1

14.00–15.00 „Latgard” prezentācija „Dažādas Bavārijas krēma variācijas”
Mācību virtuve hallē Nr. 1

14.00–16.00 Vīna darītavas "Vīna ceļš" prezentācija
Halle nr.1

14.00–17.00 „Liguria International” biznesa tikšanās
Konferenču zāle Nr. 2

5. septembris

10.00–17.00 „Liguria International” biznesa tikšanās
Konferenču zāle Nr. 2

11.00–13.00 „Thermomix” virtuves tehnikas prezentācija
Mācību virtuve hallē Nr. 1

11.00–14.00 Pārtikas un veterinārā dienesta seminārs „Informācijas sniegšana patērētājiem un pārtikas preču marķējums”
Semināru zāle Nr. 3, halles Nr. 2 balkons

11.00–15.00 Latvijas jauno pavāru sacensību “Latvijas pavārzellis 2013” fināls
Halle Nr. 1

11.00–16.00 Starptautisks brokerpasākums pārtikas zinātnē un tehnoloģijās
Konferenču zāle Nr. 1

13.00–14.00 „TAD” iepakošanas iekārtu (MAP) demonstrācija
Mācību virtuve hallē Nr. 1

14.00–15.00 Prezentācija un paraugdemonstrējumi „Uzturs steidzīgajiem”
Vada: uztura speciāliste Lizete Māldere
Mācību virtuve hallē Nr. 1

15.00–16.00 Seminārs „Galda kultūra”
Vada: portāla horeca.lv redaktore Inguna Rubene
Semināru zāle Nr. 3

15.00–16.00 „Latgard” prezentācija „Dažādas Bavārijas krēma variācijas” Mācību virtuve hallē Nr. 1

16.00 „Stancijas Bufetas” viesmīlību aicina novērtēt slavenās Gulbenes bufetčicas – Inetačka, Aņečka un Eģitačka
pie Vidzemes stenda hallē nr.1

16.00–17.00 Seminārs "Pilnvērtīgs uzturs bērniem – neiespējamā misija?"
Vada: Latvijas Diētas un uztura speciālistu asociācijas speciālistes Liene Sondore un Inese Siksna
Semināru zāle Nr. 3

6. septembris

10.00–15.00 Konkursa “Latvijas 2013. gada pavārs” fināls un ceļojošās balvas „Reaton Zelta pavārnīca” izcīņa
Halle Nr. 1

10.00–17.00 Konference „Uzņēmēju sadarbības veicināšana un iespējas pierobežas reģionos ESTLATRUS projekta „FOSTER SME’’ ietvaros”
Konferenču zāle Nr. 1

10.00–11.00 Seminārs „Pilngraudu produkti ikdienas uzturā”
Vada: veikala „Grauda spēks” vadītājs Raimonds Biedrītis
Semināru zāle Nr. 3

11.00–12.00 Seminārs „Pārtikas ietekme uz vidi un bioloģiskie produkti”
Vada: biedrības „Zaļā brīvība” un Vides konsultatīvās padomes vadītājs Jānis Brizga
Semināru zāle Nr. 3

11.00–13.00 „Nowaco” produktu degustācija
Mācību virtuve hallē Nr. 1

13.00–14.00 Meistarklase „Vietējā produkcija rudens ēdienkartē”
Vada: restorāna „Ostas skati” pavārs Ingmārs Ladigs
Mācību virtuve hallē Nr. 1

13.00–15.00 Bārmeņu sacensības bezalkoholisko kokteiļu pagatavošanā „Evian 2013 Latvia Cup“
Halle Nr. 1

13.00–15.00 Bezalkoholisko kokteiļu pagatavošanas darbnīca bērniem
Halle Nr. 1

14.00–15.00 Seminārs „Veselīgs un sabalansēts uzturs”
Vada: veselīga dzīvesveida kluba „Figūras draugi” uztura speciāliste ārste Inga Pūce
Semināru zāle Nr. 3

14.00–15.00 „AGA” meistarklase „Gāzu izmantošana kulinārijā”
Mācību virtuve hallē Nr. 1

15.00–16.00 „Latgard” prezentācija „Dažādas Bavārijas krēma variācijas” Mācību virtuve hallē Nr. 1

15.00–16.00 Seminārs „Iepakojuma dizains pārtikas rūpniecībai. Inovācijas. Tendences. Risinājumi.”
Konferenču zāle nr.2

20.00 Konkursa “Latvijas 2013. gada pavārs” un ceļojošās balvas „Reaton Zelta pavārnīca”, kā arī konkursu “Latvijas pavārzellis 2013” un "Latvijas gada konditors 2013"
apbalvošanas ceremonija
Restorāns „mc2” (ieeja tikai ar ceremonijas ielūgumiem)

7. septembris

10.00–11.00 Seminārs „Mēs esam tas, ko mēs ēdam”
Vada: psihoterapeits, dziednieks, Goda doktors biomedicīnā, ārstniecības centra „Akvilona” vadītājs Oskars Peipiņš
Konferenču zāle Nr. 1

11.00–12.00 Miksoloģijas seminārs Nīderlandes liķieru zīmola „De Kuyper” vēstnieka vadībā
Halle Nr. 1

11.00–12.00 Seminārs „Uzturs aktīvam dzīvesveidam”
Vada: SIA „Sporta laboratorija” pārstāve Sandra Rozenštoka
Semināru zāle Nr. 3

11.00–12.00 Seminārs „Latvijas iedzīvotāju pārtikas patēriņa tendences 2008.–2012. gadam”
Vada: portāla horeca.lv redaktore Inguna Rubene
Konferenču zāle Nr. 1

12.00 Konkursa „Izstādes ”Riga Food 2013” iepakojums Nr. 1” apbalvošanas ceremonija
Halle Nr. 2, stends E20/F33

12.00 Iespēja nobaudīt Kocēnu novada „patriotiskos plāceņus”, kurus gatavo saimniece Inese Mangule
pie Vidzemes stenda hallē nr.1

12.00–14.00 Bārmeņu sacensības „De Kuyper Mystery Box”
Halle Nr. 1