Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Ar īpašu skrējienu Rīgā aicina atzīmēt Sieviešu dienu

Redakcija
Redakcija

Šā gada 8. martā, kad visā pasaulē tiks atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena, Latvijas kungiem ir sarūpēta īpaša aktivitāte – “Skrējiens pēc Cielaviņas”. Ar šo bezmaksas pasākumu Latvijas populārākā torte atgādina par Sieviešu dienas tradīcijām, un to, ka ikviena sieviete ir pelnījusi uzmanību šajos svētkos.

Skrējiens paredzēts tikai kungiem, tomēr daiļā dzimuma pārstāves tiek aicinātas atbalstīt tos, kuriem būs jāuzveic dažādi šķēršļi un pārbaudījumi. Pirmajiem 50 skrējiena dalībniekiem dā-vana – Latvijas populārākā torte, ar ko kungi varēs sveikt savas dzīves sievietes.

8. marta skrējējus iedrošinās Latvijas skaistākā pāra stiprā dzimuma pusīte, TV seja Aivis Ceriņš, kurš aicina vīriešus Sieviešu dienā atļauties būt mazliet dulliem un drosmīgiem: ”Sieviešu dienu atminos jau no 6. klases. Netālu no skolas atradās dārziņi. 8. martā kopā ar draugiem skrējām turp, lai saplūktu sniegpulkstenītes vai citus ziedus savām tā brīža simpātijām. Tagad ik gadu sveicu sev tuvās dāmas visapkārt ar tulpēm vai narcisēm, bet īpašu pārsteigumu vienmēr sarūpēju savai mīļotajai meitenei. Starptautiskajā sieviešu dienā aicinu visus vīriešus uzdrīkstēties piedalīties šajā skrējienā, kā arī sveikt visas mīļās dāmas savā dzīvē – meitas, sievas, māsas, mātes un draudzenes.”

“Cielaviņa” ir populārākā “Staburadzes” torte, ko ceļ galdā dzimšanas dienās, darba jubilejās, valsts svētkos, kā arī Sieviešu dienā. Ierasti šajos svētkos vīrieši dāmas apsveic ar ziediem, konfektēm un tortēm, kā arī citiem pārsteigumiem.

“Skrējiens pēc Cielaviņas” notiks otrdien, 8. martā, tirdzniecības centrā “Spice” Lielirbes ielā 29 no plkst. 17:00 līdz plkst. 19:00. Tā laikā būs sarūpēti dažādi pārsteigumi, kā arī iespēja iemūžināt kopīgus mirkļus momentfoto stendā.