Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0



Saldējuma sendviči

Redakcija
Redakcija

Lieliskākais vasaras kārums, kuram cepumus varat izcept paši, bet var arī nopirkt jau gatavus un piepildīt ar savu mīļāko saldējumu.

Nepieciešams:

200 g sviesta
1 ola
1/2 tējkarote vanilīna
200 g miltu
1/2 tējkarote sodas
1/4 tējkarote sāls
1 glāze auzu pārslu vai auzu miltu
sauja rozīņu un riekstu

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas samaisa mīklā.

2. No mīklas veido cepumus, liek uz ietaukotas un ar cepampapīru izklātas plāts.

3. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 12 minūtes.

4. Gatavus izņem no cepeškrāsns, atdzesē un pirms pasniegšanas pilda ar saldējumu.

Labu apetīti!