Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0



Dārzeņu gaspačo ar arbūzu vasarai

Esmu atklājusi vēl vienu garšīgu gaspačo, kas ir īsts vasaras baudījums! Kaut arī esmu norādījusi vajadzīgos produktu daudzumus, jūs varat eksperimentēt ar tiem, lai iegūtu sev patīkamāko garšu.

Nepieciešams:

11 ķiršu tomātiņi (attīrīti no mizas)
4 mazi gurķīši vai 1-2 lieli gurķi (nomizoti)
1 saišķītis svaigu bazilika lapiņu (baziliku jāpievieno pēc garšas)
1 sarkanā čili pipara pāksts (bez sēklām)
1-2 ķiploka daiviņas (ja patīk stiprāks, var pievienot arī vairāk ķiploku)
1 neliels šalotes sīpols (nav obligāti))
2 tējkarotes sarkanais vīna etiķis,
2 tējkarotes olīveļļas,
1 tējkarotes jūras sāls,
svaigi malti melnie pipari,
gatavs arbūzs (sagriezts nelielos gabaliņos (kumosiņos))

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas, izņemot arbūzu, sāli un piparus, liek blenderī un samaļ viendabīgā masā.

2. Pievieno sāli, piparus.

3. Pasniedz kopā ar sagrieztu arbūzu un rotā ar bazilika lapiņām.