Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0



Biešu biezeņzupa

Mēdz teikt, ka zupas - tas ir nesteidzīgo ēdiens. Taču šīs zupas pagatavošana jums aizņems tikai 30 minūtes.

Nepieciešams:

600 g biešu,
2 sīpoli,
1 lauru lapa,
4 ēdk. skābā krējuma,
1,5 l buljona,
1 buntīte pētersīļu,
2 ēdk. ābolu etiķa,
4 ēdk. miltu,
sāls, malti melnie pipari, maltas krustnagliņas.

Pagatavošana:

1. Sīpolus notīra un sasmalcina.

2. Bietes notīra un sarīvē.

3. Pētersīļu lapiņas sasmalcina.

4. Sīpolus katliņā sakarsētā eļļā apcep caurspīdīgus, pievieno un apcep bietes. Pievieno miltus, garšvielas un maisot uzkarsē. Pielej verdošu buljonu un vāra 15 minūtes uz mazas uguns.

5. Zupu sablendē, pielej ābolu etiķi un pievieno pētersīļus.

6. Lej bļodiņās un pievieno skābo krējumu.

Labu apetīti!