Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0



Trīs kāpostu zupa

Šo zupu var vārīt ar jebkuru citu gaļu un žāvējumiem.

Nepieciešams:

100g burkānu,
50g sīpolu,
200g svaigu kāpostu,
300g briseles kāpostu,
300g svaigu vai saldētu puķkāpostu,
100g kartupeļu,
200g svaigu vai saldētu brokoļu,
300g cūkgaļas šķiņķa,
10ml eļļas,
sāls,
malti melnie pipari.

Pagatavošana:

1. Cūkgaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos, burkānus sagriež mazos kubiņos, sīpolus smalki sakapā, kāpostus un kartupeļus sagriež vidēja lieluma salmiņos.

2. Cūkgaļu apcep kopā ar sīpoliem, burkāniem, kāpostiem. Pievieno ūdeni un sautē, līdz cūkgaļa gatava.

3. Tad pievieno kartupeļus un vāra, līdz tie pusgatavi. Pieliek saldētos dārzeņus un vāra vēl 5 minūtes.

4. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

5. Pasniedz ar skābu krējumu.