Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0



Sīpolu un bekona zupa

Pirms pasniegšanas šai zupai var pārkaisīt sieru un dekorēt ar zaļumiem.

Nepieciešams:

1,5l gaļas buljona,
1kg sīpolu,
100g bekona,
50g siera,
2 ķiploka daiviņas,
20g zaļumu,
eļļa,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

1. Sagriež sīpolus. Katliņā liek apcepties sasmalcinātus ķiplokus un salmiņos sagrieztu bekonu. Tikko tiek iegūta zeltaina krāsa, pievieno sagrieztos sīpolus. Dažas minūtes maisot, ļauj sajaukties aromātiem, tad pievieno siltu buljonu. Kad tas sāk vārīties, samazina uguni līdz minimumam.

2. Slēgtā katliņā ļauj zupai gatavoties aptuveni 30 - 40 minūtes, lai sīpoli iegūtu buljona aromātu. Ik pa brīdim apmaisot, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Labu apetīti!