Gatavo garšīgu auksto zupu

Drukāt

Maijs mūs lutina ar neierasti vasarīgu laiku, kas liecina tikai par to, ka ir klāt auksto zupu laiks.

Gatavo garšīgu auksto zupu

Nepieciešams:

4 vārītas olas,
4 sīpolloki,
2 gurķi,
2 saujas skābeņu,
2 saujas nātru,
litrs kefīra,
neliels saišķis diļļu.

Pagatavošana:

1. Skābeņu un nātru lapas sagriež sīkāk un blanšē ar verdošu ūdeni, ko nolej uz sieta, bet šķidrumu saglabā.

2. Sasmalcina olas, gurķus un lokus. Visas sastāvdaļas sajauc, tad pārlej ar kefīru un pievieno sāli.

3. Atšķaida pēc vajadzības ar skābeņu un nātru blanšējamo šķidrumu.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,