Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0


Ķirbju zupa ar kūpinājuma aromātu

Šīs neparastās ķirbju zupas burvība slēpjas kūpinājuma aromātā un garšā, ko tai piešķir veselīgais un gardais dārzeņu kokteilis.

Nepieciešams:

300 g auksti kūpinātas skumbrijas,
300 g svaiga ķirbja,
2 burkāni,
2 - 3 kartupeļi,
1 sīpols,
3 tomāti,
150 ml saldā krējuma,
šķipsniņa sarkano piparu,
sāls.

Pagatavošana:

1. Kartupeļus, burkanus un sīpolu notīra, sagriež gabaliņos, pārlej ar aukstu ūdeni un liek vārīties.

2. Kad dārzeņi pusgatavi, pievieno gabaliņos sagrieztu ķirbi, tomātus, un vāra līdz gatavībai.

3. Tad zupu sablendē, pievieno sāli, piparus, saldo krējumu un vēlreiz uzvāra.

4. Skumbriju notīra, izņem asakas, sagriež sīkos gabaliņos un pievieno gatavajai zupai.

Labu apetīti!