Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 0

Nākamā lapa

Cepeškrāsnī cepta karpa 01.07.2020 13:30

Karpa ir ļoti garda zivs, neskatoties uz palielo asaku daudzumu tajā. Cepeškrāsnī cepta karpa ir īpaši garšīga. Pamēģiniet un sapratīsiet, kāpēc svētku reizēs šī zivs pirmā pazūd no galda.

Spageti ar cukini un garnelēm 15.06.2020 12:40

Šī recepte nāk no Vidusjūras virtuves un, kā jau visi šī reģiona ēdieni, ir pasakaini garšīga. Tomēr gatavošanas process nav ne laikietilpīgs, ne sarežģīts.

Bute ar šampinjoniem un pupiņām 01.06.2020 18:28

Ļoti garšīga zivs, kuru bieži latvieši ēd kūpinātu, bet to var un vajag arī cept

Krāsnī cepta karpa ar ēdamajiem kastaņiem 22.05.2020 15:38

No ēdamajiem kastaņiem var pagatavot dažādas sātīgas un gardas maltītes. Mūsu ģimenē visvairāk iecienīti tieši cepeškrāsnī cepti kastaņi. Kastaņos ir divas reizes vairāk cietes kā kartupeļos, tāpēc tie lieliski der kā pamatēdiens. Garšo lieliski- nedaudz salda, lazdu riekstiem līdzīga garša. Vienvārdsakot- delikatese.

4 veģetāras garšīgas receptes no Vidusjūras virtuves 15.05.2020 20:14

Piedāvājam pārsteidzoši vieglas receptes no burvīgās un garšām bagātās Vidusjūras virtuves. Tās būs piemērotas gan ikdienai, gan atslodzei pēc bagātīgi klātiem svētku galdiem.

Cepeškrāsnī cepta forele ar kartupeļiem 14.05.2020 13:49

Šī ir viegli un ātri pagatavojama maltīte, kas, turklāt, lieliski garšo. Krāsnī gatavota, forele saglabā savu maigo un dižciltīgo garšu, bet timiāns, ja tā daudzums nav pārspīlēts, piešķir patīkami niansētas notis, kas papildinātas ar ceptiem kartupelīšiem un ķiplokiem, veido neaizmirstamu garšu piedzīvojumu. Ja vēl papaildināsiet to ar glāzi laba vīna, svētku sajūta būs garantēta.

Omlete ar karsti kūpinātu zivi 05.05.2020 02:11

Lieliskas un sātīgas ātrās brokastis, taču šo ēdienu var pasniegt arī kā vieglas vakariņas. Te der jebkura karsti kūpināta zivs, un omleti var cept gan uz pannas, gan cepeškrāsnī.

Kartupeļu salāti ar siļki 04.05.2020 21:09

Klāt jauno kartupeļu laiks ! Un kur kartupelis, tur arī siļķīte iederēsies.

Svaigie laša un dārzeņu salāti ar sezamu 03.05.2020 01:06

Kas var būt labāks par mazsālītu lasi ar avokado? Tikai laša un avokado duets, kur intrigai pievienots ābols, gurķis un aromātiska rukola. Un tas viss vēl papildināts ar gardu aizdaru, kur noslēguma noti šim neparastajam garšu kokteilim piešķir parmezāns.

Grilētas butes ar citroniem 08.04.2020 13:39

Siltajos, rāmajos vasaras vakaros turpinām grilēt un baudīt maltīti svaigā gaisā.

Kā brokasto latvietis ar meksikāni? Šprotu maizītes ar avokado 04.04.2020 10:05

Ja esi latvietis un dzīvo ar meksikāni, tad šīs būs patiesi vienojošas brokastis. Latvijas lepnums uz Meksikā dzimušā augļa. Patiesi garšīgas, ātri un viegli pagatavojamas maizītes, kas rosina apetīti un glīti izskatās.

Cepeškrāsnī cepta karpa ar ķiplokiem 21.03.2020 18:59

Lai arī karpa ir asakām bagāta zivs, tomēr tā ir viena no garšīgākajām un sevišķi labi uz galda izskatās svētku reizēs. Turklāt, lai to gardi pagatavotu, nav vajdzīgas daudz un dažādas garšvielas, jo karpas garša ir pilnīga pati par sevi.

Zaļajā tējā cepts lasis 11.03.2020 17:49

Veselīgs un līdzsvarots ēdiens ir viens no nosacījumiem, lai nodzīvotu garu un piepildītu mūžu, saglabājot možu garu arī sirmā vecumā, ir pārliecināts slavenais pavārmākslas virtuozs un cīnītājs par pareizu uzturu Džeimijs Olivers. Lūk, viena, itin viegli pagatavojama maltīte no Džeimija veselīgo recepšu apcirkņiem, kas paredzēta divām personām. Priecīgu gatavošanu!

Laša marinēšana 5 minūšu laikā 04.03.2020 07:52

Marinētas laša šķēlītes pieder ātri gatavojamo uzkodu kategorijai, kad nepieciešams uz galda likt ko smalkāku.

Cepeškrāsnī gatavota forele lavašā 12.02.2020 15:31

Gardums, kas noteikti jāizmēģina.

Dzidrā zivju zupa 10.02.2020 14:45

Veselīga un garda zivju zupa, kuras pagatavošanai katrs var izvēlēties tādu zivi, kas viņam pašam labāk garšo. Mēs izmantojām jūras asari. Ja vēlaties zupu padarīt biezāku un krāsaināku, varat tai gatavošanas procesā pievienot piecus gatavus sarkanos tomātus un pāris kartupeļus.

Sulīgie zivju rullīši 21.01.2020 09:59

Lai pastiprinātu citrona garšu, varat pierīvēt nedaudz citrona miziņas.

Cepts lasis ar granātābolu mērci 29.12.2019 18:27

Lasis ar granātābolu mērci daudziem būs īsts pārsteigums un reizē arī atradums. Ja vēl pasniegsiet to kopā ar zaļajiem zirnīšiem un mazajiem sarkanajiem tomātiņiem, tad iegūsiet īstu baudu katrai garšas kārpiņai. Svētku sajūta garantēta.

Garneļu želeja 09.12.2019 16:08

Želejas var būt dažādas - pikantas un maigas, parastas un neparastas, dzidras un nedzidras, no augļiem, dārzeņiem, gaļas, zivīm un jūras veltēm pagatavojamas. Katram savs.

Folijā cepta karpa 08.12.2019 10:31

Neapšaubāmi, visu zivju ēdienu topa augšgalā atrodas karpa. Bez tam tās zvīņas pēc notīrīšanas var saglabāt un pietaupīt Ziemassvētkiem, lai būtu ko radiem un draugiem dāvāt vai pašam makā turēt - lai nauda nezūd un tikai nāk klāt.

Cepeškrāsnī sālī gatavota forele 30.11.2019 18:07

Šī vienkāršā recepte ir pārbaudīts veiksmes stāsts ar garantētu izdošanos, bez tam tās pagatavošana neprasa ne daudz laika, ne arī kādas īpašas kulināras prasmes un iemaņas. Gardais rezultāts priecēs jūs un jūsu viesus kā ikdienā, tā arī svētku reizēs. Lai garšo!

Pankūku ruletes ar lasi un krēmsieru 25.11.2019 08:12

Brīnišķīgi gards un ātri pagatavojams ēdiens. Pankūkas, kas pildītas ar lasi un sieru, lieliski iederēsies uz galda gan ikdienā, gan svētkos.

Pikantie rīsi ar jūras veltēm 24.11.2019 13:45

Ja jums garšo jūras veltes, tad noteikti izmēģiniet šo recepti, nenožēlosiet. Ja nevēlas ēdienu tik pikantu, čili piparu var arī nepievienot.

Garneļu un siera salāti 01.11.2019 09:09

Maigi, gaisīgi un viegli salātiņi, kas paši kūst mutē. Tie lieliski iederēsies jūsu ēdienkartē gan svētkos, gan ikdienā. Vienkārši un ātri pagatavojami, garneļu un siera salāti būs sātīgs un gards ēdiens, kas sniegs patiesi fantastisku baudījumu ikvienai garšas kārpiņai, nodrošinot īstenu gardēžu cienīgu maltīti. Baudiet tos kopā ar glāzi laba baltvīna.

Mencu aknu salāti 16.10.2019 08:00

Mencu aknas ir ne tikai īsta delikatese, bet arī viens no labākajiem dabiskajiem omega 3 taukskābju avotiem. Un lai arī mencu aknas nebūt nav lēts produkts, tomēr pievienojot tās salātiem, jūs iegūsiet ēdienu, kura kopējās izmaksas nebūs lielas, bet garša vienkārši lieliska.

Cepts lasis ar sieru un šampinjoniem 30.09.2019 18:30

Šādi pagatavotu zivi var pasniegt gan aukstu, gan karstu un rotāt ar citroniem.

Ar šprotēm pildīti kartupeļu plācenīši 31.08.2019 08:52

Šādi gatavoti plācenīši aizstāj kārtīgas pusdienas, pie kam tos iespējams pagatavot arī no vakardienas pārpalikušajiem kartupeļiem. Labi garšo gan karstā, gan aukstā veidā.

Butes karstā citrona mērcē 02.08.2019 16:33

Karstajās jūlija beigās jūrā sāk vareni ķerties butes, kas, nomakšķerētas vai iegādātas, var krietni bagātināt mūsu uzturu, taču šādi pagatavotas, lieliski garšo arī citas zivis, kā, piemēram, mencas.

Pasta spageti ar garnelēm un mīdijām 26.07.2019 09:17


Viegli un ātri pagatavojama maltīte, kas atsauks atmiņā vai rosinās iztēli Vidusjūras noskaņām, un kuru baudot prasīties prasās iemalkot glāzi laba baltvīna.

Cepeškrāsnī garšaugos cepta menca 03.07.2019 18:06

Dažreiz, lai kaut ko pagatavotu garšīgi, nemaz nevajag daudz. Patiesībā garšīgākie ir pašos vienkāršākajos veidos pagatavoti produkti. Piemēram, lai garšīgi pagatavotu mencu, tā tikai jāizcep zaļo garšaugu maisījumā.

Tunča steiks ar ķirbju biezeni un granātābola sēkliņām 27.06.2019 18:59

Tunča steiks pats par sevi ir īsti karalisks gardums, taču, lai tas nezaudētu savu fantastisko garšu, tunci ir jāmāk pareizi pagatavot. Pats svarīgākais- nepārcept. Labāk, lai viducī steiks ir nedaudz jēls, bet apkārt skaisti brūns. Šāds rezultāts panākams, ja tunci uz vidēji lielas liesmas no abām pusēm cep apmēram 1 līdz 2 minūtes. Ilgāk gan nē, jo tad tuncis zaudēs savu patīkamo sulīgumu.

Pildīta paprika ar tunci un rīsiem 22.03.2019 07:40

Tuncis ir bagāts ar olbaltumvielām, tam ir zems taukvielu saturs, tas satur visas aminoskābes, daudz proteīnu, bez tam ir ļoti viegli pagatavojams, kā arī ir labi sabalansētas diētas sastāvdaļa.

Burtnieka zandarts ar sezonas dārzeņiem 02.02.2019 10:19

Šīs ēdiens ir tikpat burvīgs un krāsains kā rudens- maigi sulīgs zandarts kopā ar kraukšķīgiem dārzeņiem un dzērveņu mērci liks jūsu garšas kārpiņām gavilēt.

Recepte tapusi Melnās kastes meistarklasē kopā ar „3 pavāru restorāna “Tam labam būs augt”” pavāru Mārtiņu Sirmo.

Zivju soļanka 01.01.2019 12:46

Soļanka ir viena no slavenākajām Krievijas zupām. Tā atšķiras no citām zupām ar to, ka tai pievieno dažādus skābētus produktus - gurķus, kāpostus vai ābolus. Soļanka var būt gan gaļas, gan sēņu, gan zivju.

Laša veltnīši ar heresa mērci 08.11.2018 08:41

Kūpināts lasis, protams, ir lielisks pats par sevi un labi garšo vienkārši uzlikts uz baltmaizes šķēlītes. Taču to var arī baudīt neparastāk, piepildot nelielas laša ruletītes ar cepeškrāsnī ceptiem pastinaka un svaiga avokado gabaliņiem. Vēl baudāmāku to visu padarīs gardā heresa mērce. Recepti piedāvā Dansukker.

Jūras karūsa ar garšvielām grila pannā 08.09.2018 11:52

Garšā tik pilnīgā jūras karūsa ir ēdiens, ko jābauda nesteidzoties. Jauki, ja vari to nogrilēt kaut kur pie dabas, taču arī gatavota grila pannā virtuves apstākļos, karūsa neko nezaudēs no savas izcilās garšas.

Lavašs ar kūpinātām reņģēm 25.08.2018 07:57

Tuvojas brīvdienas, kad negribas no rītiem pierastās darbdienu sviestmaizes. Arī laiks laukā jauks, daudz laika stāvēt pie plīts nav- gribas uz jūru. Tāpēc var pagatavot pildītu lavašu, ar kuru gan vīru brīvdienu rītā pārsteigt , gan līdzi uz pludmali paķert.

Menca folijā ar dārzeņiem un garšaugu sviestu 10.08.2018 16:47

Viegla un pavasarīga, sulīga un aromātiska- tāda, lūk, ir folijā cepta menca ar garšaugu sviestu un dārzeņiem. Es pat teiktu, ka šī ir viena no gardākajām zivs receptēm, kuras burvībai grūti noturēties pretī.

2 gardi sāļie zivju salāti 22.07.2018 12:19

Gaidāt ciemos vīramāti un gribat viņai izpatikt? Ne vienmēr galdā ir nepieciešams pasniegt dārgus un izmeklētus ēdienus, lai pierādītu savu gatavošanas prasmi.

Jūras velšu sacepums ar tomātiem sojas mērces glazūrā 10.01.2018 15:41

Konjaku var baudīt ne tikai dzerot. Iespējams, receptes prasīs nedaudz pacietības pagatavošanas laikā, tomēr rezultāts būs pūļu vērts.

Nākamā lapa