Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 3


Cepeškrāsnī gatavota forele lavašā

Gardums, kas noteikti jāizmēģina.

Nepieciešams:

500 g foreles filejas
1 lavašs
svaigi zaļumi (pētersīļi, dilles, koriandrs)
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
neliels gabaliņš sviesta

Pagatavošana:

1. Foreli sagriež četros vienādos porciju gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem.

2. Lavašu tāpat sagriež četrās vienādās daļās.

3. Uz katras lavaša daļas liek foreles gabaliņu, sasmalcinātus zaļumus un sviesta pikucīti. Satin rullīšos.

4. Satītos lavaša rullīšus kārto uz plāts, kura izklāta ar cepampapīru, liek cepeškrāsnī un cep 180- 200 grādos apmēram 20 minūtes.

Labu apetīti!