Garneļu želeja

Drukāt

Želejas var būt dažādas - pikantas un maigas, parastas un neparastas, dzidras un nedzidras, no augļiem, dārzeņiem, gaļas, zivīm un jūras veltēm pagatavojamas. Katram savs.

Garneļu želeja

Nepieciešams:

200g lobītu garneļu,
1 ābols,
1/2 nelielas saldās paprikas,
1/2 citrona sulas,
100g jogurta bez piedevām,
100g krējuma,
2 tējk. želatīna,
seleriju lapiņas,
sāls,
pipari,
cukurs.

Pagatavošana:

1. Sagrieztu ābolu pārslaka ar citronu sulu.

2. Krējumu sajauc ar jogurtu, sāli, pipariem, pievieno citrona sulā uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu.

3. Garneles sajauc ar sagrieztajiem āboliem, saldo piparu, seleriju lapiņām.

4. Ar pārtikas plēvi izklātā formā liek garneļu maisijumu, visu pārlej ar krējuma un jogurta mērci. Liek ledusskapī sastingt.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,