Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 0



Kūpināta karpa ar ķiplokiem un dillēm

“Restorāna 3” pavārs Ēriks Dreibants iesaka karpu pirms kūpināšanas nemarinēt, bet ierīvēt ar garšvielām un uzreiz likt kūpinātavā. Lai izdodas un labi garšo!

Nepieciešams:

sauja rupji sagrieztu ķiploku
sauja kapātu pētersīļu
dilles
šķipsna lielgraudu sāls
rupji malti pipari

Pagatavošana:

1. Karpu pārgriež mugurpusē, atloka vaļā un iztīra. Zivi noskalo un ar dvieli kārtīgi noslauka, līdz tā ir sausa.

2. Nosusināto karpu ieberž ar garšvielām un kūpina 70 grādu temperatūrā apmēram 2 stundas.

Labu apetīti!