Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 0



Kūpināta karpa ar ķiplokiem un dillēm

Drukāt

“Restorāna 3” pavārs Ēriks Dreibants iesaka karpu pirms kūpināšanas nemarinēt, bet ierīvēt ar garšvielām un uzreiz likt kūpinātavā. Lai izdodas un labi garšo!

Nepieciešams:

sauja rupji sagrieztu ķiploku
sauja kapātu pētersīļu
dilles
šķipsna lielgraudu sāls
rupji malti pipari

Pagatavošana:

1. Karpu pārgriež mugurpusē, atloka vaļā un iztīra. Zivi noskalo un ar dvieli kārtīgi noslauka, līdz tā ir sausa.

2. Nosusināto karpu ieberž ar garšvielām un kūpina 70 grādu temperatūrā apmēram 2 stundas.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,