Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 0



Pikantie rīsi ar jūras veltēm

Redakcija
Redakcija

Ja jums garšo jūras veltes, tad noteikti izmēģiniet šo recepti, nenožēlosiet. Ja nevēlas ēdienu tik pikantu, čili piparu var arī nepievienot.

Nepieciešams:
2 paciņas rīsu;
500 g svaigas vai saldētas dažādas jūras veltes (garneles, mīdijas, kalmāri);
1 ķiploka galviņa;
1 svaigs cukini;
1 paprika;
1 čili pipars
sauja zemesriekstu;
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Rīsus atsevišķā katlā novāra.

2. Dziļajā vai vokpannā apcep sagrieztus cukini, papriku un ķiplokus. Kad dārzeņi apcepušies, pievieno jūras veltes, sasmalcinātu čili piparu, zemesriekstus un sautē līdz gatavībai.

3. Gatavam sautējumam pievieno rīsus, visu kārtīgi izmaisa, pasniedz kopā ar svaigiem dārzeņiem.

Labu apetīti visiem gardēžiem!