Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Spinātu salāti

Drukāt

Vasara mūs iepriecina ar pirmajiem svaigajiem redīsiem un maigajām salātu lapiņām. Veselīgie un ātri pagatavojamie svaigo dārzeņu un zaļumu salāti var būt gan viegla vasarīga maltīte, gan piedeva pie kāda pamatēdiena.

Spinātu salāti

Nepieciešams:

500 g spinātu,
2 āboli,
2 burkāni,
2 ēdamkarotes dzērveņu,
2 ēdamkarotes lazdu riekstu,
2 seleriju kāti,
2 buntītes diļļu,
1 ēdamkarote citrona sulas,
1 ēdamkarote apelsīnu sulas,
5 ēdamkarotes eļļas,
sāls, pipari.

Pagatavošana:

1. Dārzeņus nomazgā, nosusina. Spinātu lapas saplucina lielos gabalos, seleriju kātus sagriež gabaliņos, dilles sakapā. Burkānus, ābolus sarīvē vai sagriež gabaliņos.

2. Traukā sajauc dārzeņus, pievieno sulas, eļļu, sāli, piparus un viegli sajauc.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,