Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Kartupeļu un ķirbju sautējums

Sātīgs un latvisks ēdiens!

Nepieciešams:

150g kartupeļu,
100g ķirbju,
25g seleriju,
15g asās tomātu mērces,
25g skāba vai salda krējuma,
1 daiviņa ķiploka,
sāls,
zaļumi.

Pagatavošana:

Nomizotus kartupeļus un ķirbi sagriež kubiņos, selerijas sagriež plānās šķēlītēs. Pārlej ar verdošu ūdeni, visu katliņā sautē 10 - 15 minūtes. Tad pievieno ķirbi, aso tomātu mērci, sāli un sautē, līdz kartupeļi un ķirbis mīksti. Beidzot pievieno saspiestu ķiploku, krējumu un zaļumus.