Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Mandeļu un vaniļas rīsu pudiņš

Redakcija
Redakcija

Gards un aromātisks!

Nepieciešama:
4 personām

100 g Arborio rīsu
1 l piena (labāk ar zemu tauku saturu)
50 g cukura
1 tējkarote vaniļas esences
3/4 tējkarotes mandeļu ekstrakta

Pagatavošana:

1. Katlā ielej pienu un ieber cukuru. Kad piens sāk vārīties, pievieno rīsus un, ik pa brīdim apmaisot, uz lēnas uguns vāra 30-40 minūtes (vai tik ilgi, līdz rīsi mīksti).

2. Katlu noņem no uguns, pieveino vaniļas esenci un mandeļu ekstraktu, visu samaisa.

3. Pasniedz karstu, taču labi garšo arī atdzisis pudiņš.