Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Sēņu zupa ar sieru

Redakcija
Redakcija

Sēņu zupa ar sieru, puķkāpostiem un zirnīšiem ir viegls un garšīgs ēdiens. To var gatavot gan ar dārzeņu buljonu (ja esat veģetārietis), gan ar vistas buljonu (ja lietojat uzturā gaļu)

Nepieciešams:
2 personām

1 burkāns,
sauja šampinjonu,
2 ēdamkarotes saldētu vai svaigu zaļo zirnīšu,
pāris ziedkopas puķkāposta vai brokoļu,
3 ēdamkarotes kausētā siera ar baravikām,
augu eļļa,
0,5 l dārzeņu vai sēņu buljona,
1 daiviņa ķiploka,
1 tējkarote gaišās sojas mērces,
sasmalcinātas dilles,
pēc vēlēšanās – 2 ēdamkarotes vārītu rīsu.

Pagatavošana:

1. Burkānu nomizo un sagriež šķēlītēs.

2. Šampinjonus apslauka ar mitru salveti, sagriež šķēlītēs.

3. Eļļā apcep burkānu un sēnes, pielej buljonu, sojas mērci, veselu ķiploka daivu, uzvāra, tad pievieno brokoļus un zirnīšus.

4. Pēc 4-5 minūtēm iemaisa sieru, pievieno zaļumus un rīsus.

Autors: Veģetārisms.lv