Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Tostermaizes franču gaumē

Olā un pienā apcepta maize – klasika, kas iederas ikvienā virtuvē. 'Tomēr šo klasiku reizēm der aizstāt ar kaut ko interesantāku. Tāpēc piedāvājam gardas tostermaizes franču gaumē.

Nepieciešams:

1 mīksts banāns
1/4 glāze piena (vegāniem- sojas vai auzu piena)
1/4 glāze ātri pagatavojamo auzu pārslu
3/4 tējkarotes kanēļa
1/2 ēdamkarote vaniļas cukura
šķipsniņa sāls
4 tostermaizes šķēles
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Nomizotu banānu, pienu, auzu pārslas, kanēli, vaniļas cukuru un sāli sakuļ blenderī, līdz izveidojas viendabīga masa.

2. Pannā uzkarsē eļļu (1 tējk. uz katru maizes šķēli). Tostermaizes sagriež pa diagonāli uz pusēm, iemērc mīklā un cep brūnas no abām pusēm.

3. Nekavējoties pasniedz ar ievārījumu vai pūdercukuru.

Labu apetīti!

Padoms: atlikušo mīklu var uzglabāt ledusskapī 5 dienas.