Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:407, Did:0, useCase: 3


Četras salātu receptes notievēšanai

Nomest dažus kilogramus nemaz nav grūti, ja lietojat uzturā dārzeņus, kas bagāti ar pektīnvielām, organiskajām skābēm, vitamīniem un mikroelementiem.

Dažādu dārzeņu salāti

Jāņem apmēram glāze skābētu kāpostu, glāze sarīvētu burkānu, 1 sarīvēts ābols un 1 neliels sarīvēts kālis. To visu jāsamaisa ar 3 ēdamkarotēm eļļas un 1 ēdamkaroti citronu sulas. Gatavi salāti jāpārkaisa ar rozīnēm.

Biešu salāti

Bietes jānovāra un jāsarīvē uz dārzeņu rīves. Tad jāpiespiež ķiploks un jāsamaisa ar 2 ēdamkarotēm augu eļļas.

Burkānu, ābolu salāti

Jāsasmalcina 4 burkānus, 3 ābolus, 100 g. redīsu un nedaudz svaiga kāposta. Tam visam jāpievieno pustējkarote cukura, pustējkarote sāls, zaļumi, pipari pēc garšas un pāris ēdamkarotes eļļas.

Seleriju salāti

Jāņem 1 selerijas sakne, jāizvāra pusmīksta, jānomizo un jāsarīvē. Tad jāpievieno divas vārītas sakapātas olas, 3 sarīvētus ābolus un 1 glāzi konservētu bumbieru. Tam visam pievieno pusglāzi majonēzes un izmaisa.

Ieskaties! Veselīgi un noderīgi

"500 ēdieni vegāniem", ko izdevis Apgāds Zvaigzne ABC, ir lielisks jauns recepšu apkopojums cilvēkiem, kuri uzturā nelieto dzīvnieku izcelsmes produktus. Grāmata noderēs daudzās ikdienas situācijās – gatavojot brokastis, klājot galdu sātīgām ģimenes pusdienām, taisot ēdienu līdzņemšanai piknikā vai cepot saldus našķus. Tajā iekļautas pamatreceptes, bez kurām vegānu dzīve gluži vienkārši nav iedomājama, receptes no dažādiem pasaules nostūriem: klasiskie eiropiešu ēdieni, meksikāņu un amerikāņu iecienītās maltītes un interesanti kulinārijas brīnumi no Indijas, Dienvidaustrumu Āzijas, Ķīnas un Japānas. Daļa aprakstīto ēdienu ir populāru un iecienītu ēdienu versijas vegāniem. Pamēģiniet, un jūs pārliecināsities, cik garšīga un sātīga mēdz būt vegānu virtuve.
Grāmatā iekļauta arī informācija par atļautajiem un aizliegtajiem produktiem, daudzi padomi un pamācības kāda produkta aizvietošanai ar citu.