Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Greipfrūta, garneļu un avokado uzkoda

Greipfrūta, garneļu un avokado uzkoda
Greipfrūta, garneļu un avokado uzkoda
Foto: tavavirtuve.lv

Dažiem šī varbūt šķitīs neparasta uzkoda, taču pirms spriest, nogaršojiet- greipfrūts, garneles un avokado lieliski sader kopā.

Nepieciešams:
4 personām

2 sarkanie greipfrūti,
2 avokado,
20 vārītas tīģergarneles,
4 ēdamkarotes sasmalcinātu lociņu.

Mērcei:
1/2 avokado,
šķipsniņa kajēnas piparu,
sāls,
1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas,
2 ēdamkarotes krējuma.

Pagatavošana:

1. Greipfrūtus nomizo un attīra no plēvēm.

2. Gabaliņos sadalītu greipfrūtu kārto uz šķīvja, pārli liek strēmelītēs sagriestu avokado un notīrītas garneles.

3. Gatavo mērci: avokado saspaida ar dakšiņu, pievieno sāli, piparus, citrona sulu un krējumu. Visu rūpīgi samaisa, lai veidotos viendabīga masa un pārliek pāri salātiem.

4. Salātus pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.