Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Pannā ceptas karstās siermaizītes

Drukāt

Šādi gatavotas karstmaizītes, protams, ir kalorijām bagātas, taču, ak, cik gardas!

Nepieciešams:

5 baltmaizes šķēles
5 šķēles kūpināta šķiņķa vai Doktora desas
5 šķēles labi kūstoša siera
zaļumi

Pagatavošana:

1. Gaļas (desas) šķēles no abām pusēm apcep un pagaidām noliek malā.

2. Baltmaizes šķēles nedaudz apslaka ar ūdeni, liek sakarsētā eļļā un apcep no vienas puses zeltaini brūnas.

3. Tad maizi apgriež uz otru pusi, uz katras šķēles uzliek cepto gaļu vai desu un pārliek ar siera šķēlītēm. Pannai uzliek vāku, liesmu samazina līdz minimumam un turpina cept, līdz siers izkusis.

4. Pasniedz karstas kopā ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotogrāfēja Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,