Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 3


TOP 3 uzkodas, ko pagatavot no āboliem

Āboli ir veselīgi un garšīgi augļi, kurus varam pievienot milzum daudz un dažādiem ēdieniem. Šoreiz piedāvājam 3 vienkāršas, taču bezgala gardas receptes, kuru pagatavošanā izmantoti āboli.

MAIZĪTES AR ČEDAAS SIERU UN ĀBOLIEM

Maizi un Čedaras sieru sagriež plānās šķēlītēs. Ābolu nomizo un sagriež daiviņās.
Maizes šķēles pārsmērē ar Dižonas sinepēm, virsū kārto ābola daiviņas, virs kurām liek siera šķēlītes.
Sagatavotās maizītes liek ietaukotā pannā, pannai uzliek vāku. Cep uz mazas liesmas apmēram 10 minūtes vai tik ilgi, līdz siers sāk kust.

CEPTI ĀBOLI AR TIMIĀNU UN SARKANAJIM SĪPOLIEM

Ābolus un sarkanos sīpolus sagriež šķēlītēs, ievieto ietaukotā cepamajā formā, pārkaisa ar piapriem un pārliek ar timiāna zariņiem. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes, ik pabrīdim apmaisot.

ĀBOLU SALĀTI AR FENHELI UN PARMEZĀNU

Āolu nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Pievieno sasmalcinātas dilles, pētersīļus, fenheli, sāli un piparus. Visu samaisa un pārlej ar svaigi spiestu citrona sulu un olīveļļu. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru.