Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 3


Mājās gatavots SUŠI ar lasi un avokado

Redakcija
Redakcija

Suši kļuvis par populāru maltīti arī Latvijā. Parasti to bauda restorānos, ēstuvēs vai pasūta ar piegādi uz mājām vai birojiem. Bet kāpēc nepagatavot pašiem? Tas nav grūti. Piedāvājam Epadomi.lv lasītājas Elīzas Ruskas iesūtīto recepti.

Nepieciešams:

250 g suši rīsu
3 ēdamk. rīsu etiķa
Ūdenszāļu lapas (paredzētas suši ietīšanai)
Wasabi pasta
Marinēts ingvers

Pildījumam:
Svaigs lasis
Gurķis
Avokado
Philadelphia siers

Pagatavošana:

1. Rīsus novāra un atdzesē.

2. Lapas liek ar spīdīgo pusi uz leju, pārklāj vienmērīgi ar rīsiem, atstājot vienu malu brīu, kuru pārsmērē ar rīsu etiķi.

3. Tad rīsiem vienā malā liek laša, gurķa un avokado strēmelītes kārtiņu ar Philadelphia sieru. Visu satin rullītī, nedaudz piepresē un sagriež katru rullīti ripiņās.

4. Pasniedz ar wasabi pastu un marinētu ingveru.

Lai labi garšo!

Gatavoja un fotogrāfēja Elīza Ruska