Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Pikanti saldā greipfrūtu uzkoda

Redakcija
Redakcija

Šī ir brinišķīga pēcpusdienas uzkoda. Greipfrūtu vietā varat izmantot arī apelsīnus vai miksēt tos kopā pusi uz pusi.

Nepieciešams:

1 notīrīts un ripiņās sagriezts greipfrūts,
2 ēdamkarotes ķirbju sēkliņu,
svaigas piparmētru lapiņas.

Mērcei:
1,5 tējkarotes medus,
1 ēdamkarote rīsu etiķa,
1 ēdamkarote rapšu eļļas,
šķipsniņa sarkano piparu,

Pgatavošana:

1. Greipfrūtu ripiņas sakārto uz šķīvja, pārkaisa ar apceptām ķirbju sēkliņām.

2. Pagatavo mērci: samaisa kopā medu, rīsu etiķi, eļļu un sarkanos piparus. Mērci pārlej greipfrūtu ripiņām, pārkaisa ar sasmalcinātām piparmētru lapiņām.