Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Crostini pamatrecepte

Redakcija
Redakcija

Itāļu valodā crostini nozīmē "nelieli grauzdiņi". Tos gatavo no plāni sagrieztām baltmaizes šķēlēm, kuras tosterī, cepeškrāsnī vai uz pannas apcep kraukšķīgas. tos ēd siltus. Pirms pasniegšanas pārslaka ar olīveļļu un uzber sāli. Crostini var pasniegt arī kā piedevu pie zupām, sevišķi labi tie garšos kopā ar dārzeņu krēmzupām.

Nepieciešams:

12 nelielas baltmaizes šķēles,
4 ēdamkarotes olīveļļas,
3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana:

1. Ķiploka daivi''nas nomizo un izspiež caur ķiploka spiedi. Samaisa kopā ar olīveļļu un ar gatavo maisījumu apziež baltmaizes šķēles.

2. Baltmaizes šķēles liek uz restēm un sakarsētā cepeškrāsnī cep zeltaini brūnas.

3. Gatavas baltmaizes šķēles izņem no krāsns un vēl siltas pārziež ar sagatavotām piedevām.