Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 3


Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu

Redakcija
Redakcija

Receptes autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Recepte 4 personām.

Nepieciešams:

2 svaigas PF “Ķekava” vistas krūtiņas
100g lauku zaļumi;
12 gab. sparģeļi;
8 gab. ķiršu tomāti;
1 sauja spinātu.

Mērcei:
1 ēd.k. kaņepju sēklas;
4 ēd.k. eļļas;
½ ēd.k. citrona sulas.

Pagatavošana:

1. Sagatavo svaigās vistas krūtiņas – atcīpslo un nogriež liekos taukus. Liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs.

2. Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes un pārgriež tos uz pusēm.

3. Kaņepju sēklas apcep uz pannas, kad tās atdzisušas, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu.

4. Sagrieztus lauku zaļumus, sparģeļus un svaigus spinātus kārto uz šķīvja un pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.