Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Sāļā rulete

Ierasti tradicionālās saldās ruletes vietā iesakām nogaršot sāļo variantu ar jūras velšu pildījumu.

Nepieciešams:

6 olas,
6 ēdk. miltu,
100 g krabju nūjiņu,
100 g attīrītu garneļu,
krējums,
majonēze,
zaļumi,
sāls.

Pagatavošana:

1. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem.

2. Olu baltumus saputo singrās putās.

3. Olu dzeltenumos caur sietiņu iesijā miltus, pievieno šķipsniņu sāls, arī saputo.

4. Saputotos olu baltumus iecilā pie dzeltenumiem, sajauc, lai veidojas viendabīga masa.

5. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 g temperatūrā aptuveni 10-15 minūtes.

6. Pa to laiku blenderī sasmalcina krabju nūjiņas un garneles, pievieno krējumu, majonēzi, sīki sagrieztus zaļumus. Visu sajauc.

7. Kad biskvīts ir gatavs, to pārziež ar iegūto masu un sarullē ruletes formā.