Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Ceptas tīģergarneles ar papriku un sīpoliem

Ceptas tīģergarneles ar papriku un sīpoliem
Gatavoja un fotografēja Iveta Apškrūma

Palutiniet brīvdienu rītā sevi un savu ģimeni ar gardām brokastīm.

Nepieciešams:

300 g svaigu tīģergarneļu,
2 sarkanās paprikas,
1 liels sīpols, 2 daiviņas ķiploka,
sāls pēc garšas,
eļļa cepšanai,
saišķītis svaigo zaļo lociņu,

Pagatavošana:

Uz pannas sakarsētā eļļā liek sasmalcinātu sīpolu, nedaudz apcep, tad pievieno sagrieztu papriku un sasmalcinātus ķiplokus. Visu apcep, pievieno tīģergarneles, pieber sāli, un cep vēl aptuveni 1 minūti.
Gatavu pārkaisa ar sagrieztiem zaļajiem lociņiem.

Var pasniegt kopā ar vārītu olu.