Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



3 dažādas grauzdiņu receptes

Grauzdiņi ir gan lieliska uzkoda, gan arī labi garšo pie dažādām zupām.

Garšaugu grauzdiņi

1. Ja vēlas, maizes šķēlēm nogriež garozu.

2. Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu ļoti plānā kārtiņā sakarsē eļļu, ieliek maizi un apcep brūnu no abām pusēm.

3. Pētersīļus smalki sakapā (vat izmantot arī kaltētus pētersīļus).

4. Šķēlītes nosusina uz papīra dvieļa un maizi apviļā pētersīļos.

Ķiploku grauzdiņi

1. Maizi sagriež 1 cm lielos kubiņos.

2. Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu uzkarsē ļoti plānu eļļas kārtiņu.

3. Npmizo un sasmalcina dažas ķiploka daiviņas un cep 1 minūti. Tad pieber maizes kubiņus un turpina cept, līdz tie kļūst brūngani.

4. Izber uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa.

Grijēras siera grauzdiņi

1. Bageti sagriež šķēlēs un cepeškrāsnī uz restītēm grauzdē no vienas puses.

3. Tad maizītes iapgriež uz otru pusi un tāmvienmērīgi uzber sarīvētu grijēras sieru.

4. Cep, līdz siers ir izkusis un viegli burbuļo