Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Sāļie biezpiena plācenīši

Drukāt

Biezpiens labi garšo ar zaļumiem un dārzeņiem. To var izmantot pildījumu, pastēšu, sacepumu un daudzu citu ēdienu gatavošanai.

Nepieciešams:

1/2 kausa biezpiena,
100 g siera,
2 olas,
2 ēdamkarote miltu,
1 ēdamkarote kartupeļu cietes,
1 sīpols,
sāls,
pipari,
eļļa,
zaļumi.

Pagatavošana:

1. Sieru sarīvē, sīpolu smalki sagriež, zaļumus sasmalcina. Visu samaisa ar biezpienu.

2. Pievieno olas, miltus, kartupeļu cieti, sāli un piparus. Masu atstāj uz pusstundu uzbriest.

3. No masas veido apaļus plācenīšus un cep nelielā karstumā zeltainus.

4. Paniedz ar salātiem un krējumu.

Tev jābūt autorizētam,