Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Tomātu mērcē sautēti kabači

Redakcija
Redakcija

Sautējumu var ēst siltu, tomēr labāk tas garšos aukstā veidā.

Nepieciešams:

1 kabacis,
2 sīpoli,
1/2 litrs tomātu mērces,
svaigi zaļumi (lociņi, dilles, pētersīļi) pārkaisīšanai,
1 ēdamkarote skābā krējuma,
eļļa.

Pagatavošana:

1. Pannā lej eļļu, pievieno kubiciņos sagrieztus kabačus un smalki sagrieztus sīpolus, cep uz lēnas uguns, līdz kabačiem un sīpoliem atdalās sula un tie nedaudz apbrūnē.

2. Pievieno tomātu mērci un uzkarsē. Iemaisa krējumu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.