Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Vakara uzkoda

Redakcija
Redakcija

Šī ir lieliska un ātri pagatavojama ballīšu uzkoda, kas labi saderēs ar kādu gaišu dzirkstošo vīnu.

Nepieciešams:

• 1 bumbieris
• 100g mīkstā kazas siera
• 1 tējkarote šķidra medus
• 100g proscuttio šķinķa
• 6 sāļās SELGAS vafeles ar lociņu un krējuma garšu

Pagatavošana:

1. Vafeles ar asu nazi sagriež nelielos taisnstūrīšos.
2. Bumbieri sagriež plānās šķēlītēs.
3. Pāri vafelēm smērē mīksto kazas sieru, pāri tam kārto bumbieru šķēlītes un nelielos gabaliņos saplēstu proscuttio šķiņķi.
4. Kad uzkodiņas gatavas, pāri tām uzpilina dažus pilienus šķidra medus, tas dos patīkamu saldumu.

Labu apetīti!

Iedvesmojoties no “Selgas” jaunuma – sāļajām vafelēm, sadarbībā ar talantīgo kulinārijas meistari Lindu Vilmansoni .