Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Olas cukini groziņos

Palutiniet sevi brīvdienu rītā ar īpašām brokastīm, kuru gatavošanai darbdienās parasti laika nav. Kraukšķīgi cukini groziņi ar tomātiem un olu ir ne tikai interesants, bet arī ļoti garšīgs ēdiens. Ja vēl pievienosiet tam sasmalcinātu kūpinātu šķiņķi, iegūsiet ļoti sātīgu rīta maltīti.

Nepieciešams:
3 porcijām

1 vidēja lieluma cukini,
3 olas,
3 nelieli tomāti,
svaigi pētersīļu zaļumi,
sāls,
malti melnie pipari.

Pagatavošana":

1. Cukini nomazgā, nogroež galus un sagriež trīs vienādās daļās.

2. No katra cukini gabaliņa ar karoti izdobj mīkstumu- tā, lai veidotos tāda kā bļodiņa ar dibenu.

3. Tomātus blanšē, novelk tiem miziņu, mīkstumu sagriež mazos gabaliņos.

4. Katrā cukini "groziņā" liek sagrieztos tomātu gabaliņus, iesit olu, pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

5. Liek piepildītos cukini cepeštraukā un ievieto līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 15 minūtes.