Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Cepts siers plūmju mērcē

Glīti, vienkārši un atraktīvi! Un pats galvenais - arī garšīgi.

Nepieciešams:

150g siera (Krievijas vai Holandes),
1 ola,
10g miltu,
rīvmaize panēšanai.

Mērcei:
60g žāvētu plūmju(bez kauliņiem),
20g tomātu mērces,
20g saldā krējuma.

Pagatavošana:

1. Stienīšos sagrieztu sieru panē miltos, rīvmaizē, olā un cep lielākā daudzumā sakarsētas eļļas.

2. Mērcei plūmes sakuļ blenderī, pievieno tomātu mērci, saldo krējumu un uzvāra.

3. Sieru pasniedz ar plūmju mērci kā karsto uzkodu, var rotāt ar olīvām, vīnogām, apelsīniem un svaigiem zaļumiem.