Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Siera un bekona cepumi

Siera un bekona cepumi ir brīnišķīga uzkoda ikvienam gardēdim. Tie lieliski sader ar alu un vīnu.

Nepieciešams:

150 g kūpināta bekona,
200 g Holandes siera,
200 g miltu,
50 g sviesta,
200 ml piena,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

1. Bekonu sagriež nelielos kubiciņos un apcep pannā. Ar asa naža palīdzību sakapā.

2. Sieru sarīvē uz sakņu rīves

3. Traukā samīca sviestu kopā ar miltiem, cepamo pulveri, sāli un pipariem. Pievieno sakāpāto bekonu, rīvētu sieru, pienu un visu sastrādā viendabīgā mīklā.

4. Mīklu izrullē un ar formiņu palīdzību izspiež cepumu figūriņas, kuras kārto uz ietaukotas plāts.

5. Plāti ar cepumiem liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes.

Labu apetīti!