Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:283, Did:0, useCase: 0



Nākamā lapa

Otrās Adventes kūka 09.12.2018 16:46

Padariet otrās Adventes svētdienas vakaru īpašu savai ģimenei ar speciāli šai dienai izceptu kūku, kas rotāta ar riekstiem, marmelādi un saldētām dzērvenēm. Cepiet to veidnē, kuras vidū ir caurums, tad varēsiet kūkas viducī ievietot un aizdedzināt pirmo Adventes svecīti.

Amerikāņu šokolādes kūka 07.12.2018 19:28

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot gardu šokolādes kūku amerikāņu gaumē. Recepti piedāvā Dansukker.

Piparkūku - ķirbju kūka 04.12.2018 13:26

Piparkūku mīklai svētkos var būt visdažādākie pielietojumi, kas garantē neierastu un gardu rezultātu.

Ātri pagatavojamā Adventes biezpiena kūka 02.12.2018 07:38

Garda, ātri pagatavojama biezpiena kūka. Atkarībā no garšas kaprīzēm un maciņa biezuma tai ir neskaitāmas variāciju iespējas.

Kafijas un valriekstu kūka 29.11.2018 14:56

Kafija un valrieksti- tā ir izcila kombinācija! Pagaršojiet un novērtējiet šo zeltaino gardumu, kas iecienīts jau vairākās paaudzēs.

Banānu un valriekstu kūka 25.11.2018 15:35

Debešķīgi garšīga, sulīga kūka ar banānu un valriektu garšu.

Pikantās kūciņas ar kazas sieru un karamelizētiem sīpoliem 13.11.2018 14:07

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot pikantas kūciņas. Recepti piedāvā Liene Zemīte un Dansukker.

Ātri pagatavojama kūka 08.11.2018 17:44

Netērējot daudz laika un pat neizmantojot cepeškrāsni, var pagatavot gardu kūku. Tam būs nepieciešami tikai daži produkti.

Pīrāgs Krokodils 07.11.2018 18:36

Katru maltīti var pārvēsrst svētkos, bet katrus svētkus padarīt neaizmirstamus, ja vien piedomājat pie sīkumiem. Piemēram, pie tā, kā interesanti pasniegt ēdienu un noformēt galdu. Lūk, viens piemērs- pīrāgs krokodila formā, kura pagatavošana nebūt nav sarežģīta.

Biezpiena kūka ar laimu, meža ogu mērci un laima sukādēm 06.11.2018 13:12

Par godu valsts svētkiem restorāna “Tex-Mex” šefpavārs Kristaps Viesturs iesaka biezpiena kūku ar laimu un Latvijas mežos vāktām ogām, kas patīkamo vakaru padarīs vēl saldāku. Tā lieliski iederēsies svētku noskaņā un priecēs katrā savas valsts patriotā mītošo gardēdi.

Tomātu un siera kūka 03.11.2018 20:07

Apmēram 6 porcijas

Ķirbju kūka ar brūklenēm 28.10.2018 18:53

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot gardu ķirbju kūku ar brūklenēm. Recepti piedāvā Dansukker.

Cepumi "1-2-3" 25.10.2018 19:48

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot gardus cepumus. Recepti piedāvā Dansukker.

Apgāztā brūkleņu kūka ar riekstiem 20.10.2018 15:52

Vienkārši pagatavojams našķis ar saldi rūgtajiem vitamīnu avotiem - brūklenēm -, kas īpaši piemērots svētdienas pēcpusdienai visai ģimenei. Brūkleņu vietā var ņemt dzērvenes, bet valriekstus aizstāt ar citiem riekstiem. Recepti piedāvā Dansukker.

Ātri pagatavojama biskvīta torte 16.10.2018 20:33

Brīžos, kad nepieciešams ātri pagatavojams cienasts, palīdzēt var pārtikas produktu veikalos iegādajamie gatavie produkti, no kuriem iespējams izveidot kūku, pat neizmantojot cepeškrāsni.

Burkānu kēksiņi 09.10.2018 17:43

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot burkānu kēksiņus. Recepti piedāvā Dansukker.

Selgas cepumu torte ar biezpienu un zemenēm 09.10.2018 17:13

Cepumu torte ir viena no visvienkāršāk pagatavojamajām un tai pat laikā viena no garšīgākajām tortēm. Pie kam tā pagatavojama neticami daudz un dažādos variantos. Lūk, šādu cepumu torti gatavo un iesaka arī citiem Tavavirtuve.lv lasītāja Līga Elmere.

Torte NAPOLEONS. Klasiskā recepte 27.09.2018 14:44

Šai tortei ir ļoti romantiska vēsture un arīdzan leģenda, kas to pavada. Reiz Žozefīne pamanījusi, ka Napoleons kaut ko čukst ausī svešai dāmai un, protams, viņai tas nav paticis. Imperators reaģējis acumirklī, samelojot, ka stāstījis dāmai tortes recepti, kura sastāvdaļas izdomājis pats. Žozefīne nolēmusi pārbaudīt recepti un, visiem par lielu pārsteigumu, tai skaitā pašam Napoleonam, torte izdevusies brīnumgarda.

Ābolkūka Šarlote 22.09.2018 07:56

Šis atkal ir ražens ābolu gads, visu apēst tieši no koka nav iespējams, tāpēc var tīkami iesmaržināt virtuvi un pacienāt mīļos ar gardām ābolu plātsmaizēm. Dalāmies ar vienkāršu, ilgtermiņā pārbaudītu un par labu esam atzītu recepti.

Gardā zemeņu kūka 18.09.2018 14:15

Saldas un sulīgas zemenes uz krauksķīgas kūkas pamatnes ir īsts vasaras laika baudījums katram kārumniekam.

Vienkārši pagatavojams gardums - pankūku torte 18.09.2018 07:57

Visvienkāršākā torte, kuras pagatavošana neprasa ne daudz laika, ne līdzekļu. Pie tam garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem!

Banānu siera kūka bez cepšanas 14.09.2018 11:27

Kūka, protams, ir neiztrūkstoša daudzu svētku galda rota un ir jauki, ja to var pagatvot pats. Tā ir gan mīļāk, gan lētāk, gan arī garšīgāk! Bet vēl jaukāk, ja to var pagatvot ātri un bez jebkādas cepšanas.

Kabaču torte ar tomātiem un sieru 05.09.2018 18:22

Kabaču torte ir vienreizīgs sezonāls gardums, kas neatstās vienaldzīgu nevienu gardēdi. Tā garšos pat tiem, kuri parasti kabacim saka- nē! Pamēģiniet un atklājiet sev līdz šim nepazītu garšu pasauli.

Tiramisu vīriešu gaumē 25.08.2018 17:49

Rudens ir laiks, kad daudzi gatavo dažādus uzlējumus un liķierus. Arī mēs pirms mēneša sākām gatavot upeņu liķieri. Kad nu tas mēnesi nostāvējis, šķidrums jānolej un pāri paliek ogas. Kur tās likt? Laukā mest taču žēl- tad radās tiramisu, kas noteikti vairāk garšos vīriešiem- kā nekā kūka ir ar grādiem, tāpēc bērniem to dot nav ieteicams un, ja tā kārtīgi saēdas, arī pie stūres sēsties varbūt labāk nevajag. Taču ballītēm draugu un radu kompānijā šādi pagatavota tiramisu kūka noteikti iederēsies.

Receptes autors: Tavavirtuve.lv

Ātri un viegli pagatavojama sāļā torte (1) 17.08.2018 13:21

Šāda torte ir ļoti ātri un viegli pagatavojama,- jums nav jācep pamatne un nav jāpavada virtuvē vairākas stundas. Taču garšo tā pasakaini un katrs, kurš nobaudīs šo brīnumi, noteikti apbrīnos jūsu prasmi un taujās pēc receptes.

Plūmju drumstalkūka - izcils gardums 12.08.2018 18:36

Šī vienkārši pagatavojamā kūka garšo izcili: maigo vaniļas garšu papildina skābenas,sulīgas plūmes un riekstu drumstalas.

Vasarīga zemeņu kūka 06.08.2018 16:36

Zemeņu kūka ir īsta bauda kārumniekiem vasarā. Tās pagatavošana neaizņem daudz laika un arī izmaksas nav lielas.

Cepumu torte 29.07.2018 21:45

Pēc ieskatīšanās maciņā kļūst nedaudz skumji, taču kārojas ko saldu un garšīgu? Laiks atcerēties bērnību un pagatavot cepumu torti, bez tam šī recepte ir tik vienkārša, ka tās pagatavošanas procesā droši var iesaistīt arī bērnus, jo te nav nekā asa un karsta.

Klasiskā siera kūka 24.07.2018 16:16

Garda, viegli pagatvojama klasiskā siera kūka, kas pati kūst mutē. Maskarpones sieru var aizstāt ar pilnpiena neskābu biezpienu. Šajā gadījumā biezpiens jāizberž caur sietiņu vai jāsablendē.

Ātrā Selgas cepumu kūka ar vasaras ogām 20.07.2018 19:10

Brīžos, kad nepieciešama kūka kādām svinībām, bet laika ir izteikti maz, ātrā Selgas cepumu kūkas recepte būs īsts atradums. Tās pagatavošanai nepieciešamas tikai 15- 20 minūtes, taču rezultāts pasakaini garšīgs. Protams, to var gatavot arī reizēs, kad vienkārši gribas panašķoties ar kādu saldu un garšīgu kārumu.

Sāļā torte ar marinētiem šampinjoniem 17.07.2018 19:27

Kā zināms, tortes mēdz būt ne tikai saldas, bet arī sāļas. Pie kam sāļās bieži vien tiek nepelnīti aizmirstas, rīkojot svētkus, ballītes vai vienkārši pasēdēšanas kopā ar draugiem vai radiem. Piedāvāju brīnumaini gardu sāļo torti, kas tikpat labi noderēs svētkos, tā arī brīvdienās.

Biezpiena tiramisu 07.07.2018 10:23

Gribas savu mīļāko cilvēku pasaulē pārsteigt ar kaut ko mīļu un jauku? Un arī garšīgu! Gardais biezpiena tiramisu būs ideāli piemērots gan kā neparasta dāvana, gan svētku galda rota, gan arī fantastisks kārums.
Kad būsiet to pagatavojuši vienreiz, jūs gribēsiet vēl un vēl. Gardais biezpiena tiramisu kļūs par pastāvīgu jūsu svētku galda ēdienu.

Siera kūka ar bezē 19.06.2018 22:32

Siera kūka ar bezē ir tradicionāls slovāku ēdiens, kas baudāms kopā ar ģiemeni vai draugiem pie tējas vai kafijas tases branča jeb otro brokastu laikā.

Plūmju un krēmsiera kūka 14.06.2018 20:44

Ļoti garšīga kūka no maigas krēmsiera mīklas.

Saldo ķiršu drumstalkūka 07.06.2018 22:35

Salda, garšīga un kārdinoša- tāda ir vasaras drumstaliņkūka ar saldajiem ķiršiem.

Divas lieliskas maizniekmeistara Māmiņdienas kūku receptes 12.05.2018 10:55

Sabiedrībā zināmi cilvēki kopā ar AS “Rīgas Dzirnavnieks” maziniekmeistaru Edgaru Grāvīti un kūku eksperti Nataļju Lagzdiņu par godu Māmiņdienai speciālā “Hercogs” meistarklasē cepa gardumus mammām. Kūku meistarklase ir dāvana visām mammām Latvijā un kalpos kā ideju vācele ikvienam, kā pārsteigt savu mammu viņām īpašajā dienā.

Cepumu torte GARDUMS 05.02.2018 17:33

Šādi gatavota cepumu torte sevišķi garšos tiem, kam patīk kraukšķīgākas tortes. Sastāvdaļu daudzumu nerakstu apzināti, jo katram torte var atšķirties pēc lieluma un kārtu biezuma. Viens gribēs saldāku, cits mazāk saldu, tāpēc tas, cik biezas attiecīgā produkta pildījuma kārtas klāt starp cepumiem, lai paliek jūsu ziņā.

Ātrais šokolādes deserts 01.12.2017 16:47

Šis burvīgais un ātri pagatavojamais kārums ir kaut kas starp klasisko brauniju un vienkāršu šokolādes kūku. Garša ļoti šokolādīga: vidusdaļā maiga, apkārt kraukšķīga. Var ēst vienu pašu vai izdekorēt ar krēmu un svaigām ogām.

Selgas cepumu torte ar biezpienu un augļiem 06.10.2017 11:54

Lai arī cik izsmalcinātas un neparastas kūkas ik pa laikam gatavotu, tomēr atkal un atkal atgriežos pie visparastākās Selgas cepumu tortes, kura nu jau vairākus gadu desmitus pelnīti ieņem godpilnu vietu uz kūku pjedestāla. Šīs tortes noslēpums, droši vien, meklējams ne tikai tās pagatavošanas vienkāršībā, bet arī izcili sabalansētajā garšā, kas pateicoties, cepumu kvalitātei, veidojas praktiski jebkurā produktu salikumā. Šoreiz to gatavoju kā biezpiena torti.

Cepumu torte RUDENS GARDUMS 04.09.2017 13:16

Šī ir manas vīramātes recepte, taču ko līdzīgu sendienās gatavojām arī manās bērnības mājās. Tortes pagatavošana ir tik vienkārša, ka to spēj paveikt pat bērns, taču tās lieliskā garša pārsteidz pat izsmalcinātāko gardēdi, bez tam to var „būvēt” tik augstu un platu, cik vien sirds kāro. Var variēt ar visiem iespējamiem ievārījumiem vai citādiem pildījumiem, vien jāatceras, ka veiksmīgāku garšas rezultātu dod pāreja no skābākā uz saldāko.

Nākamā lapa