Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:283, Did:0, useCase: 0



Torte vasarai, kas nav jācep

Burvīgi kārdinoša un debešķīgi garšīga torte no vasaras ogām un augļiem. Garšo pilnīgi visiem. Un galvenais- tā nav jācep.

Nepieciešams:

500 g saldā krējuma,
1 glāze (200 ml) cukura,
3 ēdamkarotes želatīna,
300 g cepumu,
zemenes + citas ogas un augļi pēc jūsu vēlēšanās (var izmantot arī saldētas ogas).

Pagatavošana:

1. Želatīnu aplej ar pusglāzi vārīta, atdzesēta ūdens un atstāj uz 30 minūtēm uzbriest.

2. Saldo krējumu ar cukuru saputo.

3. Cepumus salauž mazos gabaliņos.

4. Kad želatīns uzbriedis, to izšķīdina karsta ūdens peldē un pievieno, nepārtraukti maisot, uzputotajai krējuma masai.

5. Ņem dziļu trauku (bļodu ), izklāj to ar pārtikas plēvi un apakšā liek kārtu ar gabaliņos sagrieztām ogām.

6. Virs ogām liek kārtu no mazos gabaliņos salauztiem cepumiem. Tad atkal veido kārtu no ogām un augļem un tā turpina miksēt, līdz visi cepumi, ogas un augļi izkārtoti traukā.

7. Augļu un cepumu kārtojumam pārlej krējuma- želatīna maisījumu.

8. Trauku novieto ledusskapī uz 2- 3 stundām sastingt.

9. Kad torte sastingusi, trauku izņem no ledusskapja, uz šķīvja apgāž otrādi un uzmanīgi noņem plēvi.

Labu apetīti!