Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:283, Did:0, useCase: 0



Melnais princis - viena no gardākajām kūkām

Ja vēlaties patiešām ko izcili gardu pagatavot, iesaku izmēģināt Melno princi- torti, kas garšos visiem.

Nepieciešams:

200 g. sviests
5 tāfelītes melnā šokolāde (70% kakao)
3 tējkarotes ar kaudzi cukurs
3 pakas sviesta cepumi
150 g cukādes
50 g lāceņu liķieris
sauja pekanrieksti vai kādi citi rieksti

Pagatavošana:

1. Izkausē ūdens peldē šokolādi un sviestu, ja nepieciešams, pieliec klāt cukuru. Jāsagaida, lai šokolāde izkūst, bet nekļūst karsta.

2. Sagriez cukādes, sajauc kopā ar cepumiem, pielej lāceņu liķieri, visu sajauc.

3. Iezied pannas malas ar sviestu.

4. Iemaisi šokolādes, sviesta masu cepumos un cukādēs.

5. Apgrauzdē pekanriektus, pielej klāt arī mazliet lāceņu liķiera, ļauj, lai tas ievelkas riekstos.
Izgrezno kūku ar pekanriekstiem, liec ledusskapī atdzesēties.

Labu apetīti!