Cepumu torte

Drukāt

Pēc ieskatīšanās maciņā kļūst nedaudz skumji, taču kārojas ko saldu un garšīgu? Laiks atcerēties bērnību un pagatavot cepumu torti, bez tam šī recepte ir tik vienkārša, ka tās pagatavošanas procesā droši var iesaistīt arī bērnus, jo te nav nekā asa un karsta.

Cepumu torte

Nepieciešams:

cepumi '' Selga '',
dzērveņu ievārījums,
zemeņu ievārījums,
šokolādes sviests,
putukrējums,
piens,
zemenes dekorēšanai.

Pagatavošana:

1. Cepumus no abām pusēm viegli pamērcē pienā un veido tortes pamatni. Pārziež ar dzērveņu ievārījumu.

2. Nākošajām kārtām cepumus pienā mērcē ilgāk. Pamīšus klāj cepumu un ievārījumu, šokolādes sviesta kārtas.

3. Lai torte izdotos garšīgāka, jāatceras, ka vēlams mīt saldās un skābenās ievārījumu kārtas.

4. Kad torte gatava, to no sāniem un virsas pārklāj ar putukrējumu, dekorē ar rīvētu vai kausētu šokolādi, zemenēm vai citām sezonas ogām.

Pirms ēšanas vēlams pāris stundas paturēt ledusskapī.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,