Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:283, Did:0, useCase: 0



Biezpiena torte “Saule”. Nav jācep

.Lielisks pavasara gardums, kā simbols saulei un pavasarim.

Nepieciešams:

3 apelsīni,
200 – 250 g biezpiena,
100 ml 35% saldā krējuma,
2 tējkarotes agara pulvera,
50 ml cukura,
1 tējkarote vaniļas cukura,
100 g cepumu.

Pagatavošana:

1. Nomizojiet apelsīnus un sagrieziet tos 0,5 centimetru biezās šķēlēs perpendikulāri daiviņām. Izklājiet ar tiem dziļas bļodas pamatu.

2. Biezpienu saputojiet ar cukuru un vaniļas cukuru.

3. Agaru sajauciet ar nelielu daudzumu no apelsīna izspiestas sulas, un uz mazas uguns vai ūdens peldē karsējiet 5 minūtes (vai sagatavojiet saskaņā ar instrukciju uz agara iepakojuma). Pievienojiet biezpiena masai.

4. Pievienojiet biezpienam arī sadrupinātus cepumus un apelsīnu gabaliņus. Tad iecilājiet saputotu krējumu.

5. Sagatavoto biezpiena masu lejiet bļodā ar apelsīnu šķēlītēm. Virsū lieciet cepumus. Tad torti atstājiet uz vismaz 4 stundām ledusskapī.

6. Pirms likt galdā, izgāziet torti otrādi uz tortes pamatnes.