Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:217, Did:0, useCase: 0



Cepti āboli ar šķiņķi

Sātīgi un garšīgi!

2 porcijām.

Nepieciešams:

4 vidēji āboli,
1 citrons,
300g kūpināta šķiņķa,
2 sīpoli,
100g siera,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdes un iedobumus nedaudz paplašina. Apslaka ar citronu sulu. Pannā apcep sagrieztu šķiņķi un sīpolus, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ar kaudzi sapilda ābolos. Cep cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes. Tad pārkaisa ar sarīvētu sieru un turpina cept vēl 10 minūtes.