Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:219, Did:0, useCase: 3


Vistas un sēņu salāti

Redakcija
Redakcija

Ja kādreiz gribas pagatavot kaut ko neparastāku, tad var noderēt šī kārtaino salātu recepte, kas ne tikai labi garšo, bet arī ir jauka dekorācija svētku reizēs.

Nepieciešams:

250 g vārītas vistas filejas,
200 g cietā siera,
3 cieti vārītas olas,
150 g vārītu burkānu,
200 g marinētu sēņu,
majonēze.

Dekorēšanai:

neliels tomātiņš,
vārītas olas baltums,
pētersīļu saišķītis.

Pagatavošana:

1. Vistas fileju un sēnes sagriež nelielos gabaliņos.

2. Burkānus, olas un sieru sarīvē uz rupjās sakņu rīves.

3. Salātus liek kārtām, katru kārtu pārklājot ar majonēzi:

1. kārta: vistas fileja,
2. kārta: marinētas sēnes,
3. kārta: burkāni,
4. kārta: siers,
5. kārta: olas.

Arī virsējo kārtu pēc vēlēšanās var pārklāt ar majonēzi.

4. Salātus dekorē ar pētersīļu zariņiem un ziediem, kas veidoti no vārīta olu baltuma un tomātiem.