Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:203, Did:0, useCase: 0



Garneļu un siera salāti

Drukāt

Maigi, gaisīgi un viegli salātiņi, kas paši kūst mutē. Tie lieliski iederēsies jūsu ēdienkartē gan svētkos, gan ikdienā. Vienkārši un ātri pagatavojami, garneļu un siera salāti būs sātīgs un gards ēdiens, kas sniegs patiesi fantastisku baudījumu ikvienai garšas kārpiņai, nodrošinot īstenu gardēžu cienīgu maltīti. Baudiet tos kopā ar glāzi laba baltvīna.

Nepieciešams:

500 g garneļu,
2 daiviņas ķiploka,
200 g konservētas kukurūzas,
4 olas,
150 - 200 g Krievijas vai Holandes siers,
majonēze pēc vajadzības,
zaļumi.

Pagatvošana:

1. Olas novāra (10 min.)

2. Garneles kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem (labāk tos izspiest caur ķiploku spiedi) ātri apcep (apm. 1 min.)

3. Salātus liek kārtās:

- apakšā lēzenā traukā liek kārtu ar apceptajām garnelēm;

- garnelēm pa virsu uzrīvē olas;

- pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem (lociņi, dilles), konservētu kukurūzu un pārsmērē ar majonēzi;

- pārkaisa ar sarīvētu sieru.

Pēc vēlēšanās salātus var izdekorēt.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,