Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:203, Did:0, useCase: 0



Medus un konjaka mērcē cepti banāni

Drukāt

Sācies rudens drēgnums ar vēju, lietu un slapju sniegu, kad vakaros gribas sasildīties ar krūzi siltas tējas vai, varbūt, siltiem ceptiem banāniem konjaka mērcē.
Tiem, kam tomēr prasās kas vēsāks, noderēs saldējuma bumbiņa.

Nepieciešams:

banāns - 1
saldkrējuma sviests - 30 g
cukurs - 30 g
medus - ēdamkarote
konjaks - 25 g
saldējums - 1 bumbiņa

Pagatavošana:

1. Uz pannas izkausē sviestu, uzber cukuru, liek apcepties banānu, kuru pakāpeniski ieziež ar medu un pārlej ar konjaku.

2. Aizdedzina konjaku, lai alkohols izgarotu, taču tā aromāts saglabātos.

3. Kārtojot trauciņā vai uz šķīvja, pievieno saldējuma bumbiņu.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,