Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:203, Did:0, useCase: 0



Salāti "Bruņurupucis"

Salāti "Bruņurupucis"
Foto: tavavirtuve.lv

Pēcsvētku salāti, kas ne tikai labi garšos, bet arī jautri zskatīsies uz galda.

Nepieciešams:

200 g siera;
2 kūpināti vistas šķiņķīši;
3 cieti vārītas olas,
2 marinēti gurķi,
sīpollociņi,
100 g valriekstu;
3 ēdamkarotes zaļo zirnīšu,
majonēze,
2 piparu graudiņi.

Pagatavošana:

1. Sieru, 2 olas un 1 gurķi sarīvē uz sakņu rīves, pievieno smalki sagrieztu kūpināto vistu, sasmalcinātus sīpollociņus un majonēzi. Visu samaisa un no gatavās masas izveido bruņurupuča mājiņu. To izdekorē ar valriekstiem, starp kuriem iekaisa zaļos konservētos zirnīšus.

2. Atlikusī vārītā ola būs bruņurupucim galva, bet divi pipargraudi- acis. Savukārt, marinēts gurķis, sagriezts četrās daļās, pildīs kāju funkcijas.

Bruņurupucis gatavs!
Labu apetīti!