Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:203, Did:0, useCase: 0



Pasha bez olām

Redakcija
Redakcija

Tiem, kas nelieto uzturā olas, piedāvājam Lieldienu pashas recepti bez tām.

Nepieciešams:

1 kg pilnpiena biezpiena,
100g sviesta,
3 ēdk. skāba krējuma,
150 – 200g pūdercukura,
1 paciņa vaniļas cukura,
pēc vēlēšanās: rozīnes, rieksti, žāvēti augļi, rīvēta citrona vai apelsīna miziņa, malts kanēlis, kardamons, muskatrieksts.

Pagatvošana:

1. Sviestu saputo ar cukuru, tad pa mazām porcijām pievieno biezpienu un krējumu, nepārtraucot putot. Beigās iemaisa žāvētos augļus un riekstus.

2. Masu liek ar marli izklātā pashas vai konusveida veidnē (piemēram, tīrā puķupodā), ļauj ledusskapī nostāvēties vismaz 8-10 stundas.

3. Izgāž no veidnes, noņem marli. Pasniedzot var likt klāt svaigus augļus vai kādu augļu kompotu.

Autors: Veģetārisms.lv