Fotorecepte: kūka Melnais princis

Jebkuru svētku galdu greznos šis brīnumgardā kūka, kuru pēc šī parauga pagatavot varēs jebkurš.


Gatavoja un fotografēja: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2012-02-06 21:52, pirms 6 gadiem
Tiešām brīnumgarda kūka! Paldies par recepti!

     [+] [-]

, 2012-02-06 22:01, pirms 6 gadiem
mana versija mazliet savādāka.Cepu 2 ripas.Atdzesēju.Uz pirmās uzsmērēju upeņu ievārījumu un putukrējumu(ripām arī izmantoju tikai upeņu ievārījumu), tad lieku otru ripu un arī to apsmēŗēju bagātīgi ar putukrējumu.Garšīgāk, kad mazliet ievelkas..

     [+] [-]

, 2012-02-06 22:28, pirms 6 gadiem
cik ir mērena temperatūra?

     [+] [-]

, 2012-02-06 22:30, pirms 6 gadiem
cik grādi ir mērens karstums?

     [+] [-]

, 2012-02-06 22:52, pirms 6 gadiem
Mērens karstums ir apmēram 200 grādi.

     [+] [-]

, 2012-02-08 12:35, pirms 6 gadiem
Gardums!

     [+] [-]

, 2012-02-15 10:27, pirms 6 gadiem
cik daudz riekstus? kādus?

     [+] [-]

, 2012-02-16 18:31, pirms 6 gadiem
Sakiet, ka taisa kreemu melnajam princim? to iisto kreemu.. kur nepiecieshams sviests vai margariins..

     [+] [-]

, 2012-02-20 17:34, pirms 6 gadiem
ļoti garda sanāca, ja ņem vērā ka cepu pirmoreizi tortveidīgu kūku.es liku sauju sasmalcinātus zemesriekstus.

     [+] [-]

, 2012-10-11 08:59, pirms 5 gadiem
Atceros so kuku un cepu loti biezi es tik saucu par Melno Meriju. Mana recepte gan nav kefirs unzapte bruklenu . Tomer es parasti liku upenu ta likas garsigak. Un riekstus pievienoju skabam krejumam kas sajaukts ar cukuru. Pirms tam gan riekstus (zemesriekstus) krasnina apgrauzdeju,tad sasmalcina stipri. Brauksu majas uz Lv obligati uzcepsu.

Tev jābūt autorizētam,