Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:411, Did:0, useCase: 0



Cūkgaļas karbonāde medus un koriandra marinādē

Šādi pagatavota cūkgaļas karbonāde ir neizsakāmi garšīga. Pamēģiniet un redzēsiet, ka tā kļūs par vienu no jūsu iecienītākajām gaļas pagatavošanas receptēm.

Nepieciešams:
700 g cūkgaļas kakla karbonādes,
3 daiviņas ķiploka,
1 ola,
1 ēdamkarote medus,
2 ēdamkarotes svaigi malta koriandra
rīvmaize,
nedaudz svaigi malti melnie pipari,
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Gaļu sagriež un viegli izklapē.

2. Katliņā ieliek medu, pievieno sāli piparus un koriandru, uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, izkausē, līdz iegūst šķidru konsistenci. Sagatavoto garšvielu maisījumu pārlej gaļai, piespiež ķiplokus, iesit olu un visu kārtīgi iemasē gaļā. Atstāj uz 30 minūtēm iemarinēties.

3. Katru gaļas gabaliņu apviļā rīvmaizē un cep no abām pusēm kraukšķīgu (no katras puses aptuveni 3 minūtes).

Gatavoja un fotogrāfēja Mārcis Martini