Garšvielās cepta cūkgaļa itāļu gaumē

Drukāt

Šī ir sena itāļu recepte, kas joprojām ne tikai nav zaudējusi savu aktualitāti, bet aizceļojusi arī uz citām pasaules valstīm, kur iekarojusi tikpat vērā ņemamu vietu virtuvē savas vienkāršības un labo garšas īpašību dēļ.

Garšvielās cepta cūkgaļa itāļu gaumē

Garšvielās cepta cūkgaļa
Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Nepieciešams:

Cūkgaļas krūtiņa vai šķiņķa gabals,
olīveļļa,
sāls,
malt melnie piapari,
sinepju graudiņi.

Pagatavošana:

1. Gaļu sagriež šķēlēs, katru šķēli no abām pusēm pārsmērē ar olīveļļu un atstāj uz pāris stundām ievilkties.

2. Tad katru gaļas šķēli ierīvē ar sāli, pipariem un saberztiem sinepju graudiņiem.

3. Gaļas šķēles liek sakarsētā pannā un cep no abām pusēm brūnas.

Pasniedz ar pastu vai dārzeņiem.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,